Резултати

еНаука >  Резултати >  THE EFFECT OF FREEZING ON THE QUALITY OF BERRY FRUITS
Назив: THE EFFECT OF FREEZING ON THE QUALITY OF BERRY FRUITS
Аутори: Stevanović, Snežana M.  ; Kosi, Franc; Marković, Dragan ; Milovančević, Uroš  ; Stojković, Milena; Simonović, Vojislav  
Година: 2017
Публикација: Zbornik 45. Međunarodnog kongresa o KGH
Издавач: Beograd: SMEITS
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-81505-75-5 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/604396
https://machinery.mas.bg.ac.rs/handle/123456789/5670
Пројекат: Истраживање и развој опреме и система за индустријску производњу, складиштење и прераду поврћа и воћа
Projekat III 046010
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца