Резултати

еНаука >  Резултати >  Dressing percentage and meat yield of Hybro G+ provenance broilers
Назив: Dressing percentage and meat yield of Hybro G+ provenance broilers
Аутори: Lilić, Slobodan  ; Babić-Milijašević, Jelena  ; Gerić, Tamara  
Година: 2021
Публикација: IOP Conf. Series: earth and environmental science 854
Издавач: IOP Publishing
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 854 br. 1 str. 012052-012052
DOI: 10.1088/1755-1315/854/1/012052
Scopus-ID: 2-s2.0-85120435014
URI: https://unilib.phaidrabg.rs/o:408
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/604870
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.