Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of n-3 polyunsaturated fatty acid content in various foods: health impact assessment
Назив: Evaluation of n-3 polyunsaturated fatty acid content in various foods: health impact assessment
Аутори: Trbovic, Dejana  ; Lukić, Mirjana  ; Petronijević, Radivoj  ; Rašeta, Mladen  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Parunović, Nenad  ; Lakićević, Brankica  
Година: 2020
Публикација: Meat technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of meat hygiene and technology, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 61 br. 2 str. 174-178
DOI: 10.18485/meattech.2020.61.2.7
Scopus-ID: 2-s2.0-85120415556
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/605007
https://unilib.phaidrabg.rs/o:34
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

3
SCOPUSTM
1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.