Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of n-3 polyunsaturated fatty acid content in various foods: health impact assessment
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Evaluation of n-3 polyunsaturated fatty acid content in various foods: health impact assessment | Аутори: | Trbovic, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Meat technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Издавач: | Institute of meat hygiene and technology, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 61 br. 2 str. 174-178 | DOI: | 10.18485/meattech.2020.61.2.7 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85120415556 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/605007 https://unilib.phaidrabg.rs/o:34 |
М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.