Резултати
Назив ![]() | Enzyme Encapsulation Technologies and their Applications in Food Processing | Аутори: | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Microbial Enzyme Technology in Food Applications | Издавач: | CRC Press | Тип резултата: | Поглавље у монографији | Колација: | str. 469-502 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/605658 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6180 |
Пројекат: | Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.