Резултати

еНаука >  Резултати >  Enzyme Encapsulation Technologies and their Applications in Food Processing
Назив Enzyme Encapsulation Technologies and their Applications in Food Processing
Аутори: Lević, Steva  ; Ðorđević, Verica; Knežević-Jugović, Zorica  ; Kalušević, Ana ; Milašinović, Nikola  ; Bugarski, Branko M.  ; Nedović, Viktor A.
Година: 2016
Публикација: Microbial Enzyme Technology in Food Applications
Издавач: CRC Press
Тип резултата: Поглавље у монографији
Колација: str. 469-502
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/605658
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6180
Пројекат: Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.