Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of submerged fermentation conditions for gluten-degrading enzyme production using Bacillus subtilis isolate
Назив: Optimization of submerged fermentation conditions for gluten-degrading enzyme production using Bacillus subtilis isolate
Аутори: Gazikalović, Ivana  ; Jovanović, Jelena  ; Šekuljica, Nataša  ; Luković, Nevena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Knežević-Jugović, Zorica  
Година: 2021
Публикација: Journal of Hygienic Engineering and Design
ISSN: 1857-8489 Претражи идентификатор
Издавач: Consulting and Training Center - KEY
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 34 str. 186-191
Scopus-ID: 2-s2.0-85124051189
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6079
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/606372
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Project #I-1: Development of new biological processes in the value-added utilization of agro-industrial waste, Scientific and Technological Collaboration of the Republic of Serbia and PR China
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.