Назив: | Optimization of submerged fermentation conditions for gluten-degrading enzyme production using Bacillus subtilis isolate |
Аутори: | Gazikalović, Ivana ; Jovanović, Jelena ; Šekuljica, Nataša ; Luković, Nevena ; Jakovetić Tanasković, Sonja ; Knežević-Jugović, Zorica ![](/image/organisations_icon_ico.png) |
Година: | 2021 |
Публикација: | Journal of Hygienic Engineering and Design |
ISSN: | 1857-8489![](/image/issnLogo.png) Претражи идентификатор |
Издавач: | Consulting and Training Center - KEY |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 34 str. 186-191 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85124051189 |
URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6079 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/606372 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) Project #I-1: Development of new biological processes in the value-added utilization of agro-industrial waste, Scientific and Technological Collaboration of the Republic of Serbia and PR China |
М-категорија: | |