Резултати

еНаука >  Резултати >  Translation of plasma technology from the lab to the food industry
Назив: Translation of plasma technology from the lab to the food industry
Аутори: Cullen, Patrick J.; Lalor, James; Scally, Laurence; Boehm, Daniela; Milosavljević, Vladimir  ; Bourke, Paula; Keener, Kevin
Година: 2018
Публикација: Plasma Processes and Polymers
ISSN: 1612-8850 Plasma Processes and Polymers Претражи идентификатор
Тип резултата: Остало
Колација: vol. 15 br. 2 str. 1700085-1700085
DOI: 10.1002/ppap.201700085
WoS-ID: 000425453900011
Scopus-ID: 2-s2.0-85041760574
URI: https://physrep.ff.bg.ac.rs/handle/123456789/604
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/606588
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

124
SCOPUSTM
88
OpenCitations
107
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.