Резултати

еНаука >  Резултати >  Heat treatment effect on tocopherols, total phenolics and fatty acids in table olives (Olea europaea L.)
Назив: Heat treatment effect on tocopherols, total phenolics and fatty acids in table olives (Olea europaea L.)
Аутори: Mihajlović, Dragana  ; Čolić, Slavica  ; Marković, Jovana  ; Perišić, Dejana; Rajić, Jasmina ; Premović, Tamara; Rabrenović, Biljana  
Година: 2023
Публикација: Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca
ISSN: 0255-965X Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 1 str. 13029-13029
DOI: 10.15835/nbha51113029
WoS-ID: 000970402800013
Scopus-ID: 2-s2.0-85152455994
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6330
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/643660
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200045 (Institut za primenu nauke u poljoprivredi, Beograd)
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

5
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца