Резултати
еНаука >
Резултати >
Efekat različitih izvora proteina na proizvodne rezultate i kvalitet tabanskih jastučića brojlera
Назив: | Efekat različitih izvora proteina na proizvodne rezultate i kvalitet tabanskih jastučića brojlera | Аутори: | Bjedov, Siniša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Zbornik radova - XXI savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 11.-12. mart 2016. godine | Издавач: | Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 541-546 | VBS COBISS: | 523057045 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/523057045#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/654017 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.