Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of xanthan gum on physicochemical properties and stability of corn oil-in-water emulsions stabilized by polyoxyethylene (20) sorbitan monooleate
Назив: Effects of xanthan gum on physicochemical properties and stability of corn oil-in-water emulsions stabilized by polyoxyethylene (20) sorbitan monooleate
Аутори: Krstonošić, Veljko  ; Dokić, Ljubica  ; Dokić, Petar ; Dapčević, Tamara  
Година: 2009
Публикација: Food hydrocolloids
Food Hydrocolloids
ISSN: 0268-005X Food Hydrocolloids Претражи идентификатор
Издавач: Oxford : IRL Press
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 23 br. 8 str. 2212-2218
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2009.05.003
WoS-ID: 000270890200024
Scopus-ID: 2-s2.0-70249100579
VBS COBISS: 1024214965
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1024214965#izum.si
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/13594
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/689690
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

105
SCOPUSTM
81
OpenCitations
96
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.