Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of the level of trypsin inhibitors and thermal processing of soyabenas to the size of broilers organs

Назив: | Effect of the level of trypsin inhibitors and thermal processing of soyabenas to the size of broilers organs | Аутори: | Beuković, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Savremena poljoprivreda | ISSN: | 0350-1205![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Dnevnik | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 br. 3/4 str. 346-354 | VBS COBISS: | 199752204 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/199752204#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/697891 |
М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.