Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of the level of trypsin inhibitors and thermal processing of soyabenas to the size of broilers organs
Назив: Effect of the level of trypsin inhibitors and thermal processing of soyabenas to the size of broilers organs
Аутори: Beuković, Dejan  ; Beuković, Miloš  ; Glamočić, Dragan  ; Milošević, Niko; Ljubojević, Dragan; Ivković, Mirko  ; Bjedov, Siniša  
Година: 2010
Публикација: Savremena poljoprivreda
ISSN: 0350-1205 Savremena poljoprivreda Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Dnevnik
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 3/4 str. 346-354
VBS COBISS: 199752204
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/199752204#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/697891
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.