Резултати

еНаука >  Резултати >  The Bones Quality of Fattening Chickens During the Feeding with Different Sources of Phosphorus
Назив: The Bones Quality of Fattening Chickens During the Feeding with Different Sources of Phosphorus
Аутори: Radović, Vera A.; Bogosavljević-Bošković, Snežana  ; Rajić, Isidor
Година: 2005
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry - glavni i odgovorni urednik Ratko Lazarević
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Beograd-Zemun : Institut za stočarstvo
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 21 br. 5/6/2 str. 141-146
VBS COBISS: 166163980
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/166163980#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/703991
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.