Резултати
еНаука >
Резултати >
The Bones Quality of Fattening Chickens During the Feeding with Different Sources of Phosphorus
Назив: | The Bones Quality of Fattening Chickens During the Feeding with Different Sources of Phosphorus | Аутори: | Radović, Vera A.; Bogosavljević-Bošković, Snežana ![]() ![]() |
Година: | 2005 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry - glavni i odgovorni urednik Ratko Lazarević | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Beograd-Zemun : Institut za stočarstvo | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 21 br. 5/6/2 str. 141-146 | VBS COBISS: | 166163980 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/166163980#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/703991 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.