Резултати

еНаука >  Резултати >  Phenolic compounds from sour cherry pomace: microencapsulation, in vitro digestion, and cell growth activities
Назив: Phenolic compounds from sour cherry pomace: microencapsulation, in vitro digestion, and cell growth activities
Аутори: R. Ždero Pavlović  ; B. Blagojević  ; T. Kukrić  ; K. Mocko Blažek; G. Lazzara; D. Četojević-Simin  ; B. Popović  
Година: 2023
Публикација: PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION
ISSN: 0921-9668 Plant Foods for Human Nutrition Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 78 br. 1 str. 221-227
DOI: 10.1007/s11130-023-01046-w
WoS-ID: 000920817100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85146866077
URI: http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/9242
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/708096
URL: https://link.springer.com/article/10.1007/s11130-023-01046-w
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

3
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.