Резултати

еНаука >  Резултати >  Content of B-glucan increases the productivity of Barley kernels
Назив: Content of B-glucan increases the productivity of Barley kernels
Аутори: S. Rakić; S. Janković; S. Đorđević-Milošević  ; R. Rakić; J. Ikanović
Година: 2016
Публикација: VII International Scientific Agriculture Symposium
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99976-632-7-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 650-654
URI: http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/1/6623
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/712282
URL: https://www.cabidigitallibrary.org/doi/full/10.5555/20173053694
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.