Резултати
еНаука >
Резултати >
Composition, texture, sensorial quality, and biological activity after in vitro digestion of durum wheat pasta enriched with carrot waste extract encapsulates
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Composition, texture, sensorial quality, and biological activity after in vitro digestion of durum wheat pasta enriched with carrot waste extract encapsulates | Аутори: | Ćetković, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | International Journal of Food Sciences and Nutrition | ISSN: | 0963-7486![]() ![]() |
Издавач: | Taylor & Francis Group | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 73 br. 5 str. 638-649 | DOI: | 10.1080/09637486.2022.2029831 | WoS-ID: | 000745931500001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85123483007 | PMID: | 35067154 | URI: | http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/8654 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/713486 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.