Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of Laetiporus sulphureus on Viability of HeLa Cells in Co-Culture System with Saccharomyces boulardii
Назив: Effects of Laetiporus sulphureus on Viability of HeLa Cells in Co-Culture System with Saccharomyces boulardii
Аутори: Arsenijević, Dejan  ; Jovanović, Milena  ; Pecić, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Marković, Katarina  ; Šeklić, Dragana  
Година: 2022
Тип резултата: Конференцијски рад
DOI: 10.3390/Foods2022-13028
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/17661
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/715157
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200122 (Univerzitet u Kragujevcu, Prirodno-matematički fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200378 (Institut za informacione tehnologije, Kragujevac)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца