Резултати

еНаука >  Резултати >  Organic food - characteristics, regulations and tourism development impact
Назив: Organic food - characteristics, regulations and tourism development impact
Аутори: Cvijanović, Gorica  ; Žuža, Milena
Година: 2020
Публикација: Tourism and rural development - The Fifth International Scientific Conference Tourism in function of development of the Republic of Serbia, Vrnjačka Banja, September 3-5th, 2020
Издавач: Vrnjačka Banja : University of Kragujevac, Faculty of Hotel Management and Tourism
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89949-48-3 Претражи идентификатор
Колација: str. Str: 94-111
VBS COBISS: 85927689
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/15477
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/85927689#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/749664
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.