Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of Phytase added into Diets for Fattening Chickens, on the Level of Kalcium and Phosphorus in Blood Serum
Назив: Effects of Phytase added into Diets for Fattening Chickens, on the Level of Kalcium and Phosphorus in Blood Serum
Аутори: Radović, Vera A.; Filipović, Slavko; Bogosavljević-Bošković, Snežana  ; Dosković, Vladimir  
Година: 2009
Публикација: Savremena poljoprivreda
ISSN: 0350-1205 Savremena poljoprivreda Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Dnevnik
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. no. 3/4 str. 94-99
VBS COBISS: 199927308
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/199927308#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/751618
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.