Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of Phytase added into Diets for Fattening Chickens, on the Level of Kalcium and Phosphorus in Blood Serum
Назив: | Effects of Phytase added into Diets for Fattening Chickens, on the Level of Kalcium and Phosphorus in Blood Serum | Аутори: | Radović, Vera A.; Filipović, Slavko; Bogosavljević-Bošković, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | Savremena poljoprivreda | ISSN: | 0350-1205![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Dnevnik | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 58 br. no. 3/4 str. 94-99 | VBS COBISS: | 199927308 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/199927308#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/751618 |
М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.