Резултати

еНаука >  Резултати >  Genetically modified foods vs. organic foods
Назив: Genetically modified foods vs. organic foods
Аутори: Radović-Marković, Mirjana  ; Lindgren, Carl Edwin
Година: 2014
Публикација: Proceedings - International Conference Transition to a New Society, 20-22 March 2014, Podgorica, Montenegro
Издавач: Podgorica : Montenegrin Academy of Sciences and Arts
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7215-340-8 Претражи идентификатор
Колација: vol. 124
VBS COBISS: 512259682
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/512259682#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/754850
URL: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/512259682#full
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.