Резултати
еНаука >
Резултати >
The Effect of Age and Rearing System on the Proportion of Certain Meat Categories in Processed Broiler Carcasses
Назив: | The Effect of Age and Rearing System on the Proportion of Certain Meat Categories in Processed Broiler Carcasses | Аутори: | Bogosavljević-Bošković, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | Savremena poljoprivreda | ISSN: | 0350-1205![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Dnevnik | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 58 br. no. 3/4 str. 100-105 | VBS COBISS: | 199931404 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/199931404#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/756454 |
М-категорија: | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.