Резултати

еНаука >  Резултати >  Utilization of Amaranthus spp. grains in food
Назив: Utilization of Amaranthus spp. grains in food
Аутори: Bodroža-Solarov, Marija  ; Šimurina, Olivera  ; Brkljača, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Filipović, Jelena  ; Cvetković, Biljana  ; Ilić, Nebojša  
Година: 2022
Публикација: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 49 br. 2 str. 37-52
DOI: 10.5937/ffr49-37163
Scopus-ID: 2-s2.0-85152275943
VBS COBISS: 113770761
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/113770761#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/756611
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/385
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

2
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.