Резултати

еНаука >  Резултати >  Oksidativne promene na lipidima smrznutog svinjskog mesa tokom skladištenja
Назив: Oksidativne promene na lipidima smrznutog svinjskog mesa tokom skladištenja
Аутори: Petrović, Ljiljana ; Šojić, Branislav  ; Mandić, Anamarija  ; Tasić, Tatjana  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir M.  ; Ivanović, Snežana; Savatić, Snežana  
Година: 2009
Публикација: Uljarstvo
ISSN: 0351-9503 Uljarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 40 br. 1/2 str. 43-48
VBS COBISS: 197877004
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/197877004#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/756699
URL: https://www.tf.uns.ac.rs/download/nauka/publikacije/uljarstvo/uljarstvo-2009-vol-40-broj-1-2.pdf
М-категорија: 
53M53 - Рад у нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.