Резултати

еНаука >  Резултати >  IMPROVING PRODUCTION EFFICIENCY IN THE ICE CREAM INDUSTRY
Назив: IMPROVING PRODUCTION EFFICIENCY IN THE ICE CREAM INDUSTRY
Аутори: Nevena Veselinović  ; Jelena Nikolić  
Година: 2021
Издавач: Book of Proceedings: 1st International Conference on Chemo and BioInformatics
Тип резултата: Конференцијски рад
DOI: 10.46793/iccbi21.149v
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/759632
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/58340617#izum.si
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Veselinović, Nevena
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.