Резултати
еНаука >
Резултати >
Stability of phenolic compounds during simulated in vitro digestion of Physalis alkekengi L. fruits
Назив: | Stability of phenolic compounds during simulated in vitro digestion of Physalis alkekengi L. fruits | Аутори: | Nevena Mihailović ; Vladimir Mihailovic ; Nikola Srećković ; Ljubinka Joksović | Година: | 2021 | Издавач: | 5th International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (5-ISPMF) August 25 – September 01, 2021, Nanchang, China | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/759642 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Mihailovic, Vladimir | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.