Резултати

еНаука >  Резултати >  Stability of phenolic compounds during simulated in vitro digestion of Physalis alkekengi L. fruits
Назив: Stability of phenolic compounds during simulated in vitro digestion of Physalis alkekengi L. fruits
Аутори: Nevena Mihailović  ; Vladimir Mihailovic  ; Nikola Srećković  ; Ljubinka Joksović  
Година: 2021
Издавач: 5th International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (5-ISPMF) August 25 – September 01, 2021, Nanchang, China
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/759642
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Mihailovic, Vladimir
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.