Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of Lyophilization conditions on Yeast vitality and Fermentation activity
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The influence of Lyophilization conditions on Yeast vitality and Fermentation activity | Аутори: | Monika, Stojanova; Dragutin, Đukić; Mandić, Leka ![]() ![]() ![]() ![]() |
Уредници: | Mitar Lutovac; Zoran Ž. Ilić | Година: | 2021 | Публикација: | 3rd International Symposium Modern Trends in Agricultural Production and Environmental Protection | Издавач: | The Balkans Scientific Center of the Russian Academy of Natural Sciences Belgrad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6042-012-3![]() ![]() |
Колација: | str. 166-173 | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19709 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/759769 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Mandić, Leka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.