Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of Lyophilization conditions on Yeast vitality and Fermentation activity
Назив: The influence of Lyophilization conditions on Yeast vitality and Fermentation activity
Аутори: Monika, Stojanova; Dragutin, Đukić; Mandić, Leka  ; Vesković, Slavica; Mašković, Pavle  ; Memiši, Nurgin
Уредници: Mitar Lutovac; Zoran Ž. Ilić
Година: 2021
Публикација: 3rd International Symposium Modern Trends in Agricultural Production and Environmental Protection
Издавач: The Balkans Scientific Center of the Russian Academy of Natural Sciences Belgrad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6042-012-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 166-173
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19709
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/759769
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Mandić, Leka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.