Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of anthocyanin-enriched brine on nutritional, functional and sensory properties of pickled baby corn
Назив: Effect of anthocyanin-enriched brine on nutritional, functional and sensory properties of pickled baby corn
Аутори: Simić, Marijana  ; Nikolić, Valentina  ; Škrobot (Jambrec), Dubravka  ; Srdić, Jelena  ; Perić, Vesna  ; Despotovic, Sasa  ; Žilić, Slađana  
Година: 2023
Публикација: Plants
ISSN: 2223-7747 Plants-Basel Претражи идентификатор
Издавач: Basel : MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 9 str. 1812-1812
DOI: 10.3390/plants12091812
WoS-ID: 000987600100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85159192406
PMID: 37176872
PMCID: PMC10181262
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1141
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6351
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/763152
Пројекат: CREDIT Vibes (Creativity, Research, Education, Development, Innovation, and Transformation) (EU-101059942)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца