Резултати

еНаука >  Резултати >  Procena izloženosti hemijskim opasnostima u hrani animalnog porekla
Назив: Procena izloženosti hemijskim opasnostima u hrani animalnog porekla
Остали називи: Exposure assessment to chemical hazards in food of animal origin
Аутори: Petrović, Jelena B.  
Ментор: Tomašević, Igor  
Остала ауторства: Đekić, Ilija  ; Miočinović, Jelena  ; Šmigić, Nada  ; Puđa, Predrag 
Година: 2022
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/763225
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/21480
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.