Резултати

еНаука >  Резултати >  Spontaneously fermented ancient wheat sourdoughs in breadmaking: Impact of flour quality on sourdough and bread physico-chemical properties
Назив: Spontaneously fermented ancient wheat sourdoughs in breadmaking: Impact of flour quality on sourdough and bread physico-chemical properties
Аутори: Jelena Tomić  ; Tamara Dapčević-Hadnađev  ; Dubravka Škrobot  ; Nikola Maravić  ; Nikola Popović  ; Dušan Stevanović  ; Miroslav Hadnađev  
Година: 2023
Публикација: LWT
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 175 str. 114482-114482
DOI: 10.1016/j.lwt.2023.114482
WoS-ID: 000977923900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85146564936
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/233
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2241
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766143
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Hadnađev, Miroslav
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

19
SCOPUSTM
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.