Резултати

еНаука >  Резултати >  Ancient Wheat Varieties and Sourdough Fermentation as a Tool to Increase Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidant Capacity of Bread
Назив: Ancient Wheat Varieties and Sourdough Fermentation as a Tool to Increase Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidant Capacity of Bread
Аутори: Tamara Dapčević-Hadnađev  ; Alena Stupar  ; Dušan Stevanović  ; Dubravka Škrobot  ; Nikola Maravić  ; Jelena Tomić  ; Miroslav Hadnađev  
Година: 2022
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 24 str. 3985-3985
DOI: 10.3390/foods11243985
WoS-ID: 000902572100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85144740894
PMID: 36553727
PMCID: PMC9777778
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131082&source=eNauka&language=en
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/196
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766146
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Hadnađev, Miroslav
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

15
SCOPUSTM
8
PubMed CentralTM
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.