Резултати
еНаука >
Резултати >
Ancient Wheat Varieties and Sourdough Fermentation as a Tool to Increase Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidant Capacity of Bread

Назив: | Ancient Wheat Varieties and Sourdough Fermentation as a Tool to Increase Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidant Capacity of Bread | Аутори: | Tamara Dapčević-Hadnađev ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 11 br. 24 str. 3985-3985 | DOI: | 10.3390/foods11243985 | WoS-ID: | 000902572100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85144740894 | PMID: | 36553727 | PMCID: | PMC9777778 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131082&source=eNauka&language=en http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/196 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766146 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Hadnađev, Miroslav | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.