Резултати

еНаука >  Резултати >  Soybean bran as the fat replacer in gluten-free cookie formulation: Physicochemical properties and sensory profiles
Назив: Soybean bran as the fat replacer in gluten-free cookie formulation: Physicochemical properties and sensory profiles
Аутори: Natasa Milicevic  ; Marijana Sakac  ; Bojana Saric  ; Dubravka Skrobot  ; Bojana Filipcev  ; Olivera Simurina  ; Pavle Jovanov  ; Mladenka Pestoric  ; Aleksandar Maric  
Година: 2023
Публикација: Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly
ISSN: 1451-9372 Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly / CICEQ Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 29 br. 3 str. 179-187
DOI: 10.2298/CICEQ211222025M
WoS-ID: 000978341600002
Scopus-ID: 2-s2.0-85159035988
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/176
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766149
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Marić, Aleksandar
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.