Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization of Grinding Process of Sunflower Meal for Obtaining Protein-Enriched Fractions
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Optimization of Grinding Process of Sunflower Meal for Obtaining Protein-Enriched Fractions | Аутори: | Vidosavljević, Strahinja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Processes | ISSN: | 2227-9717![]() ![]() |
Издавач: | Basel: MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 10 br. 12 str. Article number 2704 | DOI: | 10.3390/pr10122704 | WoS-ID: | 000902745200001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85144829950 | URI: | http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/375 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766191 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Banjac, Vojislav | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.