Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of Viscose-Based Porous Carbon Fibers in Food Processing—Malathion and Chlorpyrifos Removal
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Application of Viscose-Based Porous Carbon Fibers in Food Processing—Malathion and Chlorpyrifos Removal | Аутори: | Tasić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 12 str. 2362-2362 | DOI: | 10.3390/foods12122362 | WoS-ID: | 001017161100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85163830133 | PMID: | 37372573 | URI: | https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/11217 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766410 https://dspace.ffh.bg.ac.rs/handle/123456789/2058 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Milanković, Vedran | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.