Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of Viscose-Based Porous Carbon Fibers in Food Processing—Malathion and Chlorpyrifos Removal
Назив: Application of Viscose-Based Porous Carbon Fibers in Food Processing—Malathion and Chlorpyrifos Removal
Аутори: Tasić, Tamara  ; Milanković, Vedran  ; Batalović, Katarina  ; Breitenbach, Stefan; Unterweger, Christoph; Fürst, Christian; Pašti, Igor  ; Lazarević-Pašti, Tamara  
Година: 2023
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 12 str. 2362-2362
DOI: 10.3390/foods12122362
WoS-ID: 001017161100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85163830133
PMID: 37372573
URI: https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/11217
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766410
https://dspace.ffh.bg.ac.rs/handle/123456789/2058
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Milanković, Vedran
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

5
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.