Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The food industry by-products in bread making: single and combined effect of carob pod flour, sugar beet fibers and molasses on dough rheology, quality and food safety
Naziv: The food industry by-products in bread making: single and combined effect of carob pod flour, sugar beet fibers and molasses on dough rheology, quality and food safety
Autori: Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  ; Šereš, Zita  ; Griz, Ana; Sterniša, Meta; Smole Možina, Sonja
Godina: 2021
Publikacija: Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0022-1155 Journal of Food Science and Technology, Mysore Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 59 br. 4 str. 1429-1439
DOI: 10.1007/s13197-021-05152-y
WoS-ID: 000658073200002
Scopus-ID: 2-s2.0-85107509646
PMID: 35250067
PMCID: PMC8882524
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766960
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz CrossRef-a) Zahorec, Jana
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

3
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
2
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.