Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of the Essential Oil Content, Constituents and Antioxidant Activity from Different Plant Parts during Development Stages of Wild Fennel (Foeniculum vulgare Mill.)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Comparison of the Essential Oil Content, Constituents and Antioxidant Activity from Different Plant Parts during Development Stages of Wild Fennel (Foeniculum vulgare Mill.) | Аутори: | Ljubomir Šunić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Horticulturae | ISSN: | 2311-7524![]() ![]() |
Издавач: | {MDPI} {AG} | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 3 str. 364-364 | DOI: | 10.3390/horticulturae9030364 | WoS-ID: | 000955343800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85151397713 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766992 http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/137 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad) | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Milenković, Aleksandra | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.