Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial activity of cinnamaldehyde, carvacrol, p-cymene and oregano (Origanum vulgare) essential oil against Staphylococcus aureus and Escherichia coli
Назив: Antimicrobial activity of cinnamaldehyde, carvacrol, p-cymene and oregano (Origanum vulgare) essential oil against Staphylococcus aureus and Escherichia coli
Аутори: Bošković, Marija  ; Zdravković, Nemanja  ; Glišić, Milica  ; Babić, Milijana  ; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2019
Публикација: 24. Godišnje savjetovanje doktora veterinarske medicine Republike Srpske/BIH, međunarodni naučni skup, Bijeljina 12-15. jun 2019
Издавач: Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 155-156
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2976
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/767654
Пројекат: Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца