Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimicrobial activity of cinnamaldehyde, carvacrol, p-cymene and oregano (Origanum vulgare) essential oil against Staphylococcus aureus and Escherichia coli

Назив: | Antimicrobial activity of cinnamaldehyde, carvacrol, p-cymene and oregano (Origanum vulgare) essential oil against Staphylococcus aureus and Escherichia coli | Аутори: | Bošković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | 24. Godišnje savjetovanje doktora veterinarske medicine Republike Srpske/BIH, međunarodni naučni skup, Bijeljina 12-15. jun 2019 | Издавач: | Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 155-156 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2976 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/767654 |
Пројекат: | Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |