Резултати

еНаука >  Резултати >  The ability of Lactobacilli from artisanal Zlatar cheese to produce gamma- aminobutyric acid
Назив: The ability of Lactobacilli from artisanal Zlatar cheese to produce gamma- aminobutyric acid
Аутори: Svetlana Sokovic Bajic  ; Sanja Mihajlovic; Nikola Popovic  ; Emilija Brdaric  ; Patricia Ruas-Madiedo; Natasa Golic  ; Maja Tolinacki  
Година: 2017
Публикација: First Congress of Molecular Biologists of Serbia (CoMBoS)
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/768198
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Brdaric, Emilija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.