Резултати
еНаука >
Резултати >
Probiotic potential and immunomodulatory effects of Enterococcus faecium BGPAS1-3 isolated from artisanal cheese

Назив: | Probiotic potential and immunomodulatory effects of Enterococcus faecium BGPAS1-3 isolated from artisanal cheese | Аутори: | Nikola Popović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | 1st International Conference on Microbial Food and Feed Ingredients (MiFFI) | Издавач: | Copenhagen, Denmark | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/768202 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Brdaric, Emilija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.