Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of drying on the change of sugar content in plum fruits
Назив Effect of drying on the change of sugar content in plum fruits
Аутори: Mitrović, Olga  ; Popović, Branko  ; Miletić, Nemanja  ; Leposavić, Aleksandar  ; Korićanac, Aleksandra  
Година: 2019
Публикација: Proceedings of the IX International Scientific Agriculture Symposium „Agrosym 2019“
Издавач: Sarajevo: Univerzitet u Istočnom Sarajevu, Poljoprivredni fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99976-787-2-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 372-378
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19798
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19851
https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/688
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/769262
https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/691
Пројекат: Projekat 31093
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Popović, Branko
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.