Резултати
еНаука >
Резултати >
Impact of harvest time on chemical composition and antioxidant activity of fresh and dried plum fruits
| Назив: | Impact of harvest time on chemical composition and antioxidant activity of fresh and dried plum fruits | Аутори: | Mitrović, Olga |
Година: | 2016 | Публикација: | Acta Horticulturae | ISSN: | 0567-7572![]() Претражи идентификатор |
Издавач: | International Society for Horticultural Science | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-94-62611-24-5 Претражи идентификатор |
Колација: | br. 1139 str. 623-628 | DOI: | 10.17660/ActaHortic.2019.1139.107 | WoS-ID: | 000385238300107 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84991508151 | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19813 https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/350 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/769364 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Popović, Branko | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.
