Резултати
Назив: | Diversity of amino acids composition in cereals Različitost aminokiselinskog sastava u žitaricama |
Аутори: | Tomičić, Zorica M. ; Pezo, Lato L. ; Spasevski, Nedeljka J. ; Lazarević, Jasmina M. ; Čabarkapa, Ivana S. ; Tomičić, Ružica M. | Година: | 2022 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 49 br. 2 str. 11-22 | DOI: | 10.5937/ffr49-34322 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85140578617 | URI: | http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/195 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/862 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/776023 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Pezo, Lato | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.