Резултати

еНаука >  Резултати >  Diversity of amino acids composition in cereals
Назив: Diversity of amino acids composition in cereals
Različitost aminokiselinskog sastava u žitaricama
Аутори: Tomičić, Zorica M.  ; Pezo, Lato L.  ; Spasevski, Nedeljka J.  ; Lazarević, Jasmina M.  ; Čabarkapa, Ivana S.  ; Tomičić, Ružica M.  
Година: 2022
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 49 br. 2 str. 11-22
DOI: 10.5937/ffr49-34322
Scopus-ID: 2-s2.0-85140578617
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/195
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/862
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/776023
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Pezo, Lato
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

12
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.