Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of the mowing and drying on the quality of the peppermint (Mentha x piperita L.) essential oil: Chemical profile, thermal properties, and biological activity
Назив: Influence of the mowing and drying on the quality of the peppermint (Mentha x piperita L.) essential oil: Chemical profile, thermal properties, and biological activity
Аутори: Đurović, Saša  ; Micić, Darko  ; Pezo, Lato  ; Radić, Danka  ; Bazarnova, J.G.; Smyatskaya, Y.A.; Blagojević, Stevan  
Година: 2022
Публикација: Industrial Crops and Products
ISSN: 0926-6690 Industrial Crops and Products Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 177 str. 114492-114492
DOI: 10.1016/j.indcrop.2021.114492
WoS-ID: 000742686100008
Scopus-ID: 2-s2.0-85122499457
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/776041
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/916
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Pezo, Lato
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

12
SCOPUSTM
3
OpenCitations
9
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.