Резултати

еНаука >  Резултати >  The Influence of Cabernet Sauvignon Ripeness, Healthy State and Maceration Time on Wine and Fermented Pomace Phenolic Profile
Назив: The Influence of Cabernet Sauvignon Ripeness, Healthy State and Maceration Time on Wine and Fermented Pomace Phenolic Profile
Аутори: Lisov, Nikolina  ; Čakar, Uroš  ; Milenković, Danijela ; Čebela, Maria  ; Vuković, Gorica  ; Despotović, Saša  ; Petrović, Aleksandar  
Година: 2023
Публикација: Fermentation
ISSN: 2311-5637 Fermentation-Basel Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 7 str. 695-695
DOI: 10.3390/fermentation9070695
WoS-ID: 001036050100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85166403297
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6412
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/11386
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/777220
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/4961
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200161 (Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet)
Ministry of Science, Technological Development and Innovation, Republic of Serbia and the University of Belgrade-Faculty of Agriculture [ 451-03-1202/2021-09]
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200017 (Univerzitet u Beogradu, Institut za nuklearne nauke Vinča, Beograd-Vinča)
Ministry of Science, Technological Development and Innovation, Republic of Serbia [ 451-03-1202/2021-09]
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

16
SCOPUSTM
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца