Назив: | The Influence of Cabernet Sauvignon Ripeness, Healthy State and Maceration Time on Wine and Fermented Pomace Phenolic Profile |
Аутори: | Lisov, Nikolina ; Čakar, Uroš ; Milenković, Danijela ; Čebela, Maria ; Vuković, Gorica ; Despotović, Saša ; Petrović, Aleksandar  |
Година: | 2023 |
Публикација: | Fermentation |
ISSN: | 2311-5637 Fermentation-Basel Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 9 br. 7 str. 695-695 |
DOI: | 10.3390/fermentation9070695 |
WoS-ID: | 001036050100001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85166403297 |
URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6412 https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/11386 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/777220 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/4961 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200161 (Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet) Ministry of Science, Technological Development and Innovation, Republic of Serbia and the University of Belgrade-Faculty of Agriculture [ 451-03-1202/2021-09] Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200017 (Univerzitet u Beogradu, Institut za nuklearne nauke Vinča, Beograd-Vinča) Ministry of Science, Technological Development and Innovation, Republic of Serbia [ 451-03-1202/2021-09] |
М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |