Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of solid-state fermentation for enhanced production of pectinolytic complex by Aspergillus tubingensis FAT43 and its application in fruit juice processing
Назив: Optimization of solid-state fermentation for enhanced production of pectinolytic complex by Aspergillus tubingensis FAT43 and its application in fruit juice processing
Аутори: Pavlović, Marija  ; Šokarda Slavić, Marinela  ; Ristović, Marina  ; Stojanović, Sanja  ; Margetić, Aleksandra  ; Momčilović, Miloš  ; Vujčić, Zoran  
Година: 2023
Публикација: Letters in Applied Microbiology
ISSN: 0266-8254 Letters in Applied Microbiology Претражи идентификатор
Издавач: Oxford University Press
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 76 br. 8 str. 1-10
DOI: 10.1093/lambio/ovad083
WoS-ID: 001041245900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85166701634
PMID: 37496205
URI: http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6321
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/777221
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/11384
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/6459
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200017 (Univerzitet u Beogradu, Institut za nuklearne nauke Vinča, Beograd-Vinča)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

2
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.