Резултати
еНаука >
Резултати >
Masne kiseline i zdravstveni lipidni indeksi peglanih kobasica, tradicionalno pripremljenih u Pirotu, istočna Srbija
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Masne kiseline i zdravstveni lipidni indeksi peglanih kobasica, tradicionalno pripremljenih u Pirotu, istočna Srbija Fatty acids and health lipid indices of peglana sausages traditionally prepared in Pirot, eastern Serbia |
Аутори: | Tasić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Treći simpozijum "Zaštita agrobiodiverziteta i očuvanje autohtonih rasa domaćih životinja", Dimitrovgrad, 25–27. jun 2021 | Издавач: | Beograd : Srpsko veterinarsko društvo | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-83115-42-6![]() ![]() |
Колација: | str. 537-545 | URI: | https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/625 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/779057 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.