Резултати

еНаука >  Резултати >  Masne kiseline i zdravstveni lipidni indeksi peglanih kobasica, tradicionalno pripremljenih u Pirotu, istočna Srbija
Назив: Masne kiseline i zdravstveni lipidni indeksi peglanih kobasica, tradicionalno pripremljenih u Pirotu, istočna Srbija
Fatty acids and health lipid indices of peglana sausages traditionally prepared in Pirot, eastern Serbia
Аутори: Tasić, Aleksandra  ; Pavlović, Ivan  
Година: 2021
Публикација: Treći simpozijum "Zaštita agrobiodiverziteta i očuvanje autohtonih rasa domaćih životinja", Dimitrovgrad, 25–27. jun 2021
Издавач: Beograd : Srpsko veterinarsko društvo
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-83115-42-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 537-545
URI: https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/625
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/779057
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.