Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of garlic powder in broiler chicken nutrition: Emphasis on production economic efficiency costs and chicken meat quality
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of garlic powder in broiler chicken nutrition: Emphasis on production economic efficiency costs and chicken meat quality | Аутори: | Zekić, Vladislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Custos e Agronegocio | ISSN: | 1808-2882![]() ![]() |
Издавач: | Pernambuco: Universidade Federal Rural de Pernambuco | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 10 br. 2 str. 86-98 | WoS-ID: | 000346148900005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84905511348 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/781826 | URL: | https://www.researchgate.net/publication/268333780_Effect_of_garlic_powder_in_broiler_chicken_nutrition_Emphasis_on_production_economic_efficiency_costs_and_chicken_meat_quality | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Puvača, Nikola | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.