Резултати
еНаука >
Резултати >
A New Challenge in Food Authenticity: Application of a Novel Mathematical Model for Rapid Quantification of Vegetable Oil Blends by Gas Chromatography – Mass Spectrometry (GC-MS)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | A New Challenge in Food Authenticity: Application of a Novel Mathematical Model for Rapid Quantification of Vegetable Oil Blends by Gas Chromatography – Mass Spectrometry (GC-MS) | Аутори: | Ilić, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Analytical Letters | ISSN: | 0003-2719![]() ![]() |
Издавач: | London: Taylor & Francis | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 55 br. 17 str. 2752-2763 | DOI: | 10.1080/00032719.2022.2069795 | WoS-ID: | 000788918300001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85132659830 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/782231 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Ilić, Marko | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.