Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant Potential and Composition of Winery Effluent Based Kombucha Products
Назив: Antioxidant Potential and Composition of Winery Effluent Based Kombucha Products
Аутори: Vitas, Jasmina  ; Vukmanović, Stefan ; Malbaša, Radomir  
Година: 2023
Публикација: Waste and Biomass Valorization
ISSN: 1877-2641 Waste and Biomass Valorization Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
DOI: 10.1007/s12649-023-02130-7
WoS-ID: 000967576500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85152467798
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/788981
URL: https://doi.org/10.1007/s12649-023-02130-7
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Vitas, Jasmina
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

2
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.