Резултати

еНаука >  Резултати >  The amount of thiol (SH) groups as a quality indicator of the wheat flour protein comple
Назив: The amount of thiol (SH) groups as a quality indicator of the wheat flour protein comple
Аутори: Tomić Jelena  ; Živančev Dragan  ; Torbica Aleksandra  ; Pojić Milica  ; Janić Hajnal Elizabet  ; Dapčević Hadnađev Tamara  
Година: 2012
Публикација: Proceedings of 6 th Central Europen Congress on Food, 6th Central Europen Congress on Food(CEFood), Novi Sad, Serbia, 2012, 23.05.-26.05., No 6
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 414-418
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=101112&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/790726
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.