Резултати
еНаука >
Резултати >
The amount of thiol (SH) groups as a quality indicator of the wheat flour protein comple
Назив: | The amount of thiol (SH) groups as a quality indicator of the wheat flour protein comple | Аутори: | Tomić Jelena ; Živančev Dragan ; Torbica Aleksandra ; Pojić Milica ; Janić Hajnal Elizabet ; Dapčević Hadnađev Tamara | Година: | 2012 | Публикација: | Proceedings of 6 th Central Europen Congress on Food, 6th Central Europen Congress on Food(CEFood), Novi Sad, Serbia, 2012, 23.05.-26.05., No 6 | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 414-418 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=101112&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/790726 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.