Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of extruded sugar beet pulp on cookies nutritional, physical and sensory characteristics
Назив: The influence of extruded sugar beet pulp on cookies nutritional, physical and sensory characteristics
Аутори: Simić, Sonja; Petrović, Jovana  ; Rakić, Dušan  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Jozinović, Antun; Fišteš, Aleksandar  ; Nikolić, Sanja; Blažić, Marijana; Miličević, Borislav
Година: 2021
Публикација: Sustainability
ISSN: 2071-1050 Sustainability Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 9 str. 5317-5317
DOI: 10.3390/su13095317
WoS-ID: 000650917600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85106468272
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/792076
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Petrović, Jovana
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

8
SCOPUSTM
2
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.