Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of extruded sugar beet pulp on cookies nutritional, physical and sensory characteristics
Назив: | The influence of extruded sugar beet pulp on cookies nutritional, physical and sensory characteristics | Аутори: | Simić, Sonja; Petrović, Jovana ; Rakić, Dušan ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Jozinović, Antun; Fišteš, Aleksandar ; Nikolić, Sanja; Blažić, Marijana; Miličević, Borislav | Година: | 2021 | Публикација: | Sustainability | ISSN: | 2071-1050 Sustainability Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 9 str. 5317-5317 | DOI: | 10.3390/su13095317 | WoS-ID: | 000650917600001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85106468272 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/792076 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Petrović, Jovana | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.