Резултати
еНаука >
Резултати >
Monitoring of nitrite levels in emulsion type - cooked sausages - case of serbian manufacturers on regulatory and safety issues
Назив: | Monitoring of nitrite levels in emulsion type - cooked sausages - case of serbian manufacturers on regulatory and safety issues | Аутори: | Stamenić, Tamara ; Petričević, Maja ; Šobajić, Slađana ; Keškić, Tanja ; Stanišić, Nikola ; Pisinov, Boris ; Todorović, Vanja | Година: | 2023 | Публикација: | Book of abstracts of the 14th International Symposium „Modern trends in livestock production“, 4 - 6 October 2023, Belgrade, Serbia | Издавач: | Belgrade-Zemun : Institute for Animal Husbandry | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82431-81-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 73-73 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/794674 http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/894 |
URL: | https://istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2023/10/Book-of-Abstracts-2023.pdf | Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) | Напомена: | Dostavljen je PDF | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |