Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimicrobial effect of natural food preservatives in fresh basil-based pesto spreads
Назив: | Antimicrobial effect of natural food preservatives in fresh basil-based pesto spreads | Аутори: | Mitić Ćulafić, Dragana ; Pavlović, Mirjana; Ostojić, Sanja ; Knežević Vukčević, Jelena | Година: | 2014 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 38 br. 3 str. 1298-1306 | DOI: | 10.1111/jfpp.12091 | WoS-ID: | 000337612900064 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84902385059 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/794832 https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/1200 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/324 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.